You are visiting a website that is not intended for your region

The page or information you have requested is intended for an audience outside the United States. By continuing to browse you confirm that you are a non-US resident requesting access to this page or information.

Switch to the US site

Bu web sitesi çerez kullanmaktadır

Bu web sitesini kullanmaya devam ederek, çerez kullanımını kabul etmiş oluyorsunuz. Çerezler ve onları nasıl kullandığımıza dair daha fazla bilgi için lütfen Gizlilik Politikamıza bakınız.

Çerez tercihleri merkezi

Çerez Ayarlarını Değiştirme

Yasal Uyarı

Bu, Getinge internet sitesi www.getinge.com ile ilgili genel bir yasal uyarıdır. Lütfen diğer Getinge şirket internet sitelerinde ek yasal uyarı ve bildirimler olabileceğini göz önünde bulundurunuz.

Bu internet sitesinde yayınlanan ve Getinge AB ve bağlı kuruluşları (“Getinge”) tarafından sağlanan bilgiler yalnızca bilgi amaçlıdır ve tavsiye ya da öneri niteliğinde yorumlanmamalıdır. Herhangi bir karar alırken veya bir eylemde bulunurken bu internet sitesine güvenerek hareket edilmemelidir. Bu internet sitesinin içeriği kapsamlı veya güncel olmayabilir. Tüm bilgiler iyi niyetle ancak AÇIK VEYA ZIMNİ HERHANGİ BİR GARANTİ OLMAKSIZIN verilmektedir ve bu internet sitesinde yer alan bilgi veya materyallerin kullanımı tamamen kullanıcının sorumluluğundadır. 

Bu internet sitesinde yer alan hiçbir şey, Getinge hisse senetlerine yatırım yapma veya farklı bir şekilde alıp satma çağrısı olarak kabul edilmeyecektir. Fiili sonuçlar ve gelişmeler bu internet sitesinde ifade edilen ileriye dönük beyanlardan önemli ölçüde farklılık gösterebilir (aşağıya bakınız). Hisse senedi fiyatının geçmiş performansı, gelecekteki performansı için bir rehber olarak görülmemelidir.

Getinge, bu siteye erişimin her zaman mevcut olacağını veya bu internet sitesindeki ya da siteyi destekleyen sunucunun virüs veya diğer zararlı bileşenlerden arınmış olacağını garanti etmez.

Bu internet sitesini kullanarak burada belirtilen şart ve koşulları kabul etmiş bulunuyorsunuz. Bu nedenle internet sitesini kullanmaya başlamadan önce ve Getinge bu konuda değişiklik ve güncelleme yapabileceğinden dolayı, daha sonrasında da düzenli olarak bu İnternet ve Gizlilik Politikasını okumalısınız.

İleriye Dönük Beyanlar

Bu internet sitesi gelecekteki faaliyetler, performans veya piyasa koşulları hakkında ileriye dönük beyanlar içerebilir. Geleceğe ilişkin olaylar hakkında yapılan bu tür ileriye dönük beyanlar, yalnızca beyanların yapıldığı andaki mevcut görüş ve beklentilerimize dayanmaktadır. Bu tür beklentilerin gerçekleşeceğine dair bir güvence verilmemektedir. İleriye dönük beyanlar, bilinen ve bilinmeyen risk ve belirsizliklere tabi olan varsayımları ve tahminleri içerdiğinden, sonuçlar beyanlarda belirtilenlerden önemli ölçüde farklılık gösterebilir. Yasa ya da borsa mevzuatı gerektirmediği sürece; yeni bilgi, gelecekteki olaylar ya da başka bir nedenle, ileriye dönük beyanları kamuya açık olarak güncellemek ya da revize etmek konusunda hiçbir yükümlülük kabul etmemekteyiz.

Telif Hakkı ve Ticari Markalar

Belirtilen durumlar haricinde bu internet sitesinin içerik telif hakkı, ilgili haklar ya da diğer fikri mülkiyet hakkı Getinge'ye aittir. Bu, “Getinge” ticari markasını ve bu internet sitesinde çıkabilecek diğer logoları ve ticari markaları içerir. Getinge’nin logoları, ticari markaları, telif hakkı korumalı eserleri ve ilgili hakları önceden yazılı izin alınmaksızın kullanılamaz veya çoğaltılamaz. Tüm Hakları Saklıdır.

GDPR uyarınca olan kişisel veriler haricinde; bu internet sitesi aracılığıyla bize herhangi bir bilgi veya materyal göndermeniz durumunda, Getinge'nin bu tür bilgileri ve materyalleri dünya çapında zaman sınırlaması olmaksızın (veya en az 50 yıl) kullanabileceğini, ilaveten değişiklik yapabileceğini, aynısını yayınlayabileceğini ve ayrıca üçüncü taraflara devredebileceğini ve farklı şekillerde dağıtabileceğini lütfen göz önünde bulundurunuz. Böyle bir kullanım için size herhangi bir tazminat ödenmeyecektir. Bu internet sitesi aracılığıyla bize herhangi bir bilgi veya materyal göndererek, Getinge tarafından daha önce bahsi geçen kullanımı kabul etmiş ve bilgi veya materyalleri burada belirtilen şekilde Getinge'ye gönderme hakkına sahip olduğunuzu doğrulamış olursunuz.

Veri Koruma Bildirimi

Bu veri koruma bildirimi, bu internet sitesinin yöneticisi olan Getinge AB'nin (Kayıt. No. 556408-5032), bu internet sitesini kullanımınızla alakalı olarak kişisel verilerinizi nasıl işlediğini açıklamaktadır. 

Hangi kişisel verilerinizi ne amaçla işleyeceğiz?

İnternet sitesini nasıl kullandığınıza ve ne sıklıkta ziyaret ettiğinize bağlı olarak; adınız, telefon numaranız, e-posta adresiniz, IP adresiniz ve çerezler gibi sizinle ilgili farklı kategorilerdeki kişisel verileri işleyebiliriz.

Sizden gelen soruları ve yorumları yanıtlamak ve talep ettiğiniz bilgileri size sağlamak amacıyla bize göndermiş olduğunuz kişisel verileri işliyor olacağız. Getinge, taleplerinize cevap verebilmek adına meşru hakka sahiptir. Kişisel verilerinizin sizin tarafınızdan gönüllü olarak verildiği ve kişisel verilerinizin sizden gelen bir talebi yanıtlamak amacıyla işlendiği düşünülürse; Getinge taleplerinize cevap verebilmek adına sahip olduğu meşru hakkının, gizlilik hakkınızdan daha önemli olduğunu düşünmektedir. 

Bu internet sitesinin ziyaretçilerinin davranışlarını ve ihtiyaçlarını daha iyi anlamak, internet sitesinin kullanımını kontrol etmek, internet sitesine gelen ve giden trafiği izlemek, Getinge internet sitesi ve mevcut ve gelecekteki ürünlerle ilgili kullanıcıların demografisini, coğrafi konumlarını, ilgi alanlarını ve davranışlarını incelemek ve değerlendirmek için IP adresinizi, coğrafi konumunuzu, dil tercihlerinizi ve sağladığınız bilgileri de işleyebiliriz. Şüpheye mahal vermemek için; demografi, coğrafi konum, ilgi alanları ve davranış verileri herhangi bir bireysel kişiye bağlı değildir ve bu kayıt tarayıcı ayarlarında herhangi bir zamanda devre dışı bırakılabilir. 

Getinge, internet sitesinin ziyaretçilerinin davranış ve ihtiyaçlarını anlayabilmek adına meşru bir hakka sahiptir. Hassas kişisel veriler işlenmeyeceği ve veri işlemesi genellikle internet sitesi ziyaretçilerinin yararına olacağı için Getinge, ziyaretçilerin davranışlarını ve ihtiyaçlarını anlamak adına sahip olduğu meşru hakkın, gizlilik hakkınıza göre öncelikli olduğu sonucuna varmıştır.

Kişisel verilerinizin transferi

Kişisel verileriniz, belirli Getinge şirketlerine ve bununla birlikte internet sitesi ve işlevleri için barındırma, geliştirme ve destek sunan BT servis sağlayıcıları gibi internet sitesi hizmetleri sunan alt yüklenicilere ve servis sağlayıcılara transfer edilecektir. Kişisel verileriniz yalnızca talebinize cevap vermek ve internet sitesiyle ilgili hizmetleri sağlamak için bu şirketlerle paylaşılacaktır.

Bu, kişisel verilerinizin Getinge ve/veya servis sağlayıcılarının iş yaptığı Avrupa Birliği/Avrupa Ekonomik Alanı dışında bulunan ülkelere transfer edileceği anlamına gelir. Bu ülkeler AB/AEA'ya göre daha düşük bir koruma seviyesine sahip olabileceğinden, Getinge, yeterli seviyede koruma sağlamak için kişisel verileri transfer ederken Avrupa Komisyonu tarafından onaylanan standart sözleşme maddelerini kullanmaktadır. Standart sözleşme maddeleri aşağıdaki bağlantıda bulunabilir: http://ec.europa.eu/justice/data-protection/international-transfers/transfer/index_en.htm.

Kişisel verileriniz ne kadar süreyle saklanacak?

Getinge, verilerin toplanma amacını gerçekleştirmek, örneğin istenen bilgileri size gönderebilmek için, kişisel verilerinizi gerekli olduğu sürece saklar. Bu; Getinge'nin kişisel verilerinizi, örneğin sizden gelen bir talebi işlemek için artık böyle bir veri gerekli olmadığında, silecek demektir. İsimsizleştirilmiş olan istatistikler sonrasında saklanabilir.

Haklarınız ve bizimle nasıl iletişim kurabilirsiniz

Herhangi bir zamanda kişisel verilerinizin düzeltilmesini veya silinmesini isteyebilirsiniz. Kişisel verilerinizin bir kopyasını kayıtlarımızdan talep etme hakkına da sahipsiniz. 

Ayrıca, kişisel verilerinizin kullanımının sınırlandırılmasını isteme hakkınız vardır (örneğin verilerin yanlış olduğunu düşünüyorsanız) veya kişisel verilerinizin kullanımının sona erdirilmesini isteme hakkınız vardır.

Kişisel verilerinizin işlenmesi için kontrolör Getinge AB, reg. 556408-5032, Posta Kutusu 8861, SE-402 72 Göteborg, İsveçtir. Getinge AB için Veri Koruma Yöneticisi ile yukarıdaki adres üzerinden ya da Getinge'nin kişisel verilerinizi işleyişi hakkında sorularınız varsa veya yukarıda tanımlanan haklarınızı kullanmak isterseniz lütfen data.protection@getinge.com adresinden e-posta yoluyla iletişime geçin.

Kişisel verilerinizin Getinge tarafından işlenmesiyle ilgili bir şikayetiniz varsa, bu tür memnuniyetsizliği Getinge'nin kişisel veri işlemesi için denetleyici otoritesi olan İsveç Veri Denetim Kurulu'na (Datainspektionen) bildirme hakkına sahipsiniz.

Çerezler

Çerezler nelerdir?

Çerezler, internet sitelerine eriştiğinizde bilgisayarınızdaki ya da mobil cihazınızdaki internet sunucuları tarafından yerleştirilen küçük metin dosyalarıdır. "Birinci taraf" çerezleri o anda ziyaret etmekte olduğunuz internet siteleri tarafından belirlenir. “Üçüncü taraf” çerezleri, ziyaret ettiğiniz internet siteleri dışındaki etki alanları tarafından belirlenir.

“Oturum” çerezleri, ziyaretiniz sırasında bilgisayarınızda veya mobil cihazınızda kalan ve tarayıcınızı kapattığınızda geçerliliğini yitirir. “Kalıcı” çerezler ise aksine, bilgisayarınızda/cihazınızda çerezde belirtilen süre kadar kalır.

Çerezler ne için kullanılır?

Getinge, sitemize tekrar ziyaretleriniz sırasında tercihlerinizi belirlemek ve hatırlamak için birinci taraf kalıcı çerezler kullanır. Seçilen dil ve ülke, kullanıcı bildirimi etkileşimleri veya onaylar gibi ayarlar çerezlerde saklanabilir. Ziyaretçilerin internet sitemizi nasıl kullandığını analiz etmek ve internet sitesi performansını takip etmek için Google Analytics, Hotjar, Wistia ve HubSpot, Inc'den üçüncü taraf kalıcı çerezlerini kullanabiliriz.

Google’ın gizlilik politikası ve analiz hizmetine ilişkin çerezlerin kullanımı hakkında daha fazla bilgi için https://www.google.com/intl/en/policies/privacy adresini ziyaret edebilirsiniz.

Hotjar’ın çerezleri kullanımı hakkında daha fazla bilgi için https://www.hotjar.com/cookies adresini ziyaret edebilirsiniz.

Hubspot gizlilik politikası ve çerezlerin kullanımı hakkında daha fazla bilgi için http://legal.hubspot.com/privacy-policy adresini ziyaret edebilirsiniz. 

Wistia gizlilik politikası ve çerezlerin kullanımı hakkında daha fazla bilgi için https://wistia.com/privacy adresini ziyaret edebilirsiniz.

Kuruluşların çerezleri nasıl kullandığı hakkında kapsamlı bilgi www.allaboutcookies.org adresinde bulunmaktadır.

İnternet sitesinde kullanılan çerezler

Aşağıdaki tablo, Getinge’nin internet sitesinde hangi çerezlerin kullanıldığını, her birinin amacını ve saklanma süresini göstermektedir.

Çerez Amaç: Saklanan veri Saklanma süresi
ASP.NET_SessionId  Sunucudaki oturum verilerini içeren bir tarayıcıyı benzersiz bir şekilde tanımlamak için kullanılır. Rastgele oluşturulmuş kimlik Oturum
ARRAffinity  Microsoft uygulama isteği yönlendirmesi, her talep için havuzdan yeni bir tane seçmek yerine, her bir kullanıcı talebi için bağlı sunucu örneğini korur.

Rastgele oluşturulmuş kimlik

Oturum
__RequestVerificationToken İnternet sitesini siteler arası istek sahtekarlığı (CSRF veya XSRF) saldırılarından korumak için sahteciliği önleme talebi çözümleri. Rastgele oluşturulmuş simge Oturum
bölge Seçilen bölge tercihini hatırlar. Bölge Kimliği Kalıcı, bir hafta

Çerezler nasıl engellenir ve/veya silinir

Çoğu tarayıcıda çerez kullanımını kabul eden standart ayarlar bulunur. Çerezleri kabul etmek istemezseniz; tarayıcınız çerezlerin saklanmasını otomatik olarak reddedecek şekilde veya bir internet sitesi çerezleri saklamak istediği zaman her defasında sizi bilgilendirecek şekilde ayarlanabilir . İnternet sitesine erişmek için farklı cihazlar kullanıyorsanız (örneğin bilgisayarınız, akıllı telefon, tablet vb.), her bir cihazın ayarlarını yaptığınızdan emin olmalısınız.

Daha fazla bilgi için lütfen tarayıcınızın yardım sayfalarını inceleyin. Çerezleri kabul etmemeyi tercih ederseniz, internet sitesini yine de kullanabilirsiniz, ancak muhtemelen sınırlı bir işlevselliğe sahip olacaktır.

Linkler

Bu internet sitesi üçüncü taraf internet sitelerine bağlantılar içerebilir. Bu tür bağlantılar yalnızca kolaylık amacıyla sağlanmıştır ve Getinge bu tür siteleri teyit etmemektedir. Üçüncü taraf internet sitelerine verilen bağlantıların kullanımından tamamen kullanıcı sorumludur.

Ülkeye Özel Bilgi

Bu internet sitesi, belirli bir ülkede bulunabilen veya bulunmayan ürünler hakkında bilgi içerir ve eğer varsa, farklı ülkelerdeki farklı ifadeler ve kısıtlamalar için resmi düzenleyici bir kurum tarafından onay veya pazarlama izni almıştır. Her ülkede, tıbbi ürünler hakkında internet üzerindeki tıbbi veya diğer bilgilerin iletişimini düzenleyen belirli yasalar, yönetmelikler ve tıbbi uygulamalar bulunmaktadır. Buradaki hiçbir şey, okuyucunun bulunduğu devletin veya ülkenin kanun ve yönetmelikleri tarafından yetki verilmeyen herhangi bir ürün için bir talep veya promosyon olarak yorumlanmamalıdır. Ancak, ürünlerimiz ve internet sitemiz, okuyucu tarafından seçilen ülke için geçerli olan yasalara uygundur.

Değişiklikler/Güncellemeler

Bu İnternet ve Gizlilik Politikası da dahil olmak üzere, bu internet sitesinin herhangi bir bölümünü, bildirimde bulunmaksızın herhangi bir zamanda değiştirme hakkımız saklıdır. Bu internet sitesinin güncel tutulması konusunda herhangi bir yükümlülük kabul etmemekteyiz.

Geçerli Yasalar

Bu İnternet ve Gizlilik Politikası, İsveç yasalarına tabidir.