Select region
Submit

Muliggør omkostningsdrevet beslutningstagning på steril- og operationsafdelinger

Topic
OP-stue
Steril genbehandling
Digital sundhed
T-DOC instruments on tray getinge
Topic
OP-stue
Steril genbehandling
Digital sundhed
Tilmeld dig

Hold dig informeret! Abonner på de seneste artikler

T-DOC kender instrumentomkostningerne for hver operation

Du kan ikke få en vellykket operationsstue uden en vellykket sterilcentral. T-DOC, vores intelligente løsning til styring af sterilforsyningen, visualiserer alle omkostningerne. Fra sterilisering og arbejdskraft til instrumenter og engangsartikler. Det giver dig de detaljerede og nøjagtige data, du har brug for til at udføre de nødvendige handlinger og drive en effektiv sterilcentral.

  • Har du lige installeret en ny og mere energieffektiv vaskemaskine?
    T-DOC ved, hvordan man automatisk opdaterer prisen på alt, hvad der bruger den. 

  • Udfører du instrumentreparationer både lokalt og eksternt?
    T-DOC kender prisen på alle reparationstyper.

  • Genererer operationsstuen en masse fasttrackede instrumenter på grund af omplanlægning?
    T-DOC kender prisen for hvert enkelt tilfælde, og hvis en efterspurgt vare koster for meget i fast track-gebyrer, kan dit team vælge at købe yderligere lagerbeholdning.

Beregningerne i T-DOC er så komplekse eller enkle, som du ønsker, så det er nemt at komme i gang med at reducere dine omkostninger.

Omkostningseffektiv styring af sterilforsyningen

T-DOC omkostningsberegninger giver dig mulighed for at køre din sterilcentral som en succesfuld virksomhed – fra automatisk kundefakturering til nøjagtig budgetplanlægning. Det gør det også muligt for operationsafdelinger at få et klart økonomisk overblik og optimere planlægningen ved at beregne instrumentomkostningerne for hver operation eller hvert speciale.


DMS-0002912-T-DOC-Cost-Calc-Infographic-excl-header-HIGH-narrow-margins.png


Hvad koster det at prioritere en bakke og køre en autoklave, som er halvtom? Hvad koster en operation hos dr. Hansen sammenlignet med en identisk operation hos dr. Smith? Hvad koster det at levere til eksterne klinikker, og hvor meget bruges der på instrumentreparationer? T-DOC tager højde for alle parametre og ved præcis, hvad kunderne skal betale.

Kontrollér arbejdsgangen for sterilleverancer

T-DOC Løsninger til styring af sterilforsyningen giver dig et komplet overblik med fuld gennemskuelighed i omkostningerne – hvilket understøtter smidigere arbejdsgange og giver dig de data, du har brug for til at træffe bedre og mere velinformerede beslutninger.

Det er en fleksibel, automatiseret og brugervenlig løsning, der giver mulighed for at kontrollere alle detaljer i arbejdsgangen for sterilleverancer, så operationsteamet kan fokusere på det vigtigste – patienterne.

Related Articles